Apparaten en accessoires
Vegan kaas dip
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
8 porties
Ingrediënten
-
rauwe cashewnoten60 g
-
warm water om te weken
-
water500 g
-
aardappel in stukken gesneden (2 cm)400 g
-
wortel in stukken gesneden (2 cm)80 g
-
ui gevierendeeld50 g
-
witte balsamico azijn2 el
-
sojamelk50 g
-
jalapeño peper, uit blik in stukken gesneden30 g
-
citroensap1 el
-
knoflookpoeder½ - ¾ el
-
uienpoeder½ - ¾ el
-
biergistvlokken40 g
-
gemalen cayennepeper3 snuifjes
-
zout1 ¼ - 1 ½ theelepel
-
verse peterselie gehakt¼ bos
-
tortilla chips om te serveren
-
gemengde groenten in staafjes gesneden, om te serveren
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
480.2 mg
Eiwitten
2.9 g
Calorieën
412.8 kJ /
98.7 kcal
Vetten
3.5 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegan kaas
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min
Kweeperentaart
50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min